Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، علی عسگری کارگردان فیلم سینمایی «تا فردا» به تهیه‌کنندگی نیکی کریمی درباره اخبار منتشرشده درباره پذیرش این فیلم سینمایی در جشنواره اورشلیم توضیح داد: خبری از شب گذشته منتشر شد که ما از جزییات آن اطلاعی نداشتیم. فیلم وقتی در ایران تولید می‌شود و پخش‌کننده ایرانی دارد، شرایط متفاوت است اما فیلم ما پخش‌کننده‌ای خارجی دارد که مسئول اصلی پخش فیلم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که این پخش‌کننده اطلاعی از شرایط و ضوابط داخلی ما ندارند فیلم «تا فردا» را به این جشنواره ارسال کرده و آن‌ها هم پذیرفته‌اند.

او ادامه داد: به محض اینکه در جریان این خبر قرار گرفتیم از پخش‌کننده خواستیم فیلم را از جشنواره خارج کند و آن‌ها هم پذیرفته‌اند. ما به‌صورت مستقیم ارتباطی با این جشنواره نداشتیم و این پخش‌کننده است که با تمام فستیوال‌ها و پخش‌کننده کشورهای دیگر در ارتباط است. برای خروج فیلم از جشنواره هم از پخش‌کننده خواستیم که این اقدام صورت بگیرد و آن‌ها هم بلافاصله ایمیلی را ارسال کردند و جشنواره هم پذیرفت که این اتفاق بیفتد. ما شخصا فیلم را به جشنواره ارسال نکرده بودیم و از این منظر پخش‌کننده به‌نوعی مالک اصلی فیلم در خارج از ایران محسوب می‌شود.

فیلم به یک پخش‌کننده فروخته می‌شود و آن‌ها هستند که درباره عرضه آن تصمیم‌گیری می‌کنند. از آنجایی که پخش‌کننده ما هم یک پخش‌کننده فرانسوی است، از ضوابط ما اطلاعی نداشته است. برای آن‌ها اسرائیل یک کشور است که سال‌ها با جشنواره سینمایی آن هم در تعامل بوده‌اند اما برای ما اینگونه نیست و شخصاً هیچ تمایلی به نمایش فیلمم در این جشنواره نداشتم.

عسگری در ادامه گفت: وقتی این دوستان از شرایط ما مطلع شدند، بابت این اتفاق عذرخواهی هم کردند و قرار بر این شد که حتما فیلم از جشنواره خارج شود. وقتی قرارداد پخش فیلم با یک پخش‌کننده خارجی منعقد می‌شود، مسئول پخش آنچه در سینمای کشورهای مختلف و چه در فستیوال‌ها همین کمپانی پخش خواهد بود.

درباره فیلم ما هم همین پخش‌کننده فرانسوی مسئولیت کار را برعهده دارد که قرار است هر ۶ ماه یک بار گزارشی از وضعیت حضور فیلم به ما ارائه کنند تا بدانیم فیلم به کدام کشورها فروخته شده و در کدام جشنواره‌ها حضور داشته است. اگر قرار بر دعوت فیلمساز و یا گفتگو با عوامل از سوی یک جشنواره باشد، پخش‌کننده به ما اطلاع می‌دهد اما اگر قرار بر این موارد نباشد، پخش‌کننده اطلاعی به ما نمی‌دهد و در قالب همان گزارش ۶ ماهه در جریان حضور در یک جشنواره قرار می‌گیریم. جشنواره اورشلیم هم از همین جنس بود و به همین دلیل ما هیچ اطلاعی درباره حضور فیلم خود در این رویداد نداشتیم.

کارگردان فیلم «تا فردا» تاکید کرد: قرار است فیلم در جشنواره‌های دیگری در کره و یا هند هم نمایش داشته باشد که از آن‌ها هم بی‌اطلاع بودم چرا که عوامل را دعوت نکرده بودند. به همین دلیل از حضور فیلم در خیلی از فستیوال‌ها اساسا مطلع نمی‌شویم.

وی درباره موضع نیکی کریمی به‌عنوان تهیه‌کننده فیلم در قبال این اتفاق هم گفت: هیچکدام از عوامل از این حضور اطلاعی داشتند. خانم کریمی دیروز به محض اطلاع ایمیلی به پخش‌کننده زد تا فیلم از جشنواره خارج شود. از آنجایی که تهیه‌کننده فیلم هستند، ایمیل باید از طرف ایشان ارسال می‌شد.

عسگری درباره وضعیت صدور پروانه نمایش برای «تافردا» هم توضیح داد: ما برای این فیلم درخواست پروانه نمایش داده‌ایم. زمانی که فیلم ما در جشنواره برلین حضور داشت، هنوز قانون سازمان سینمایی مبنی‌بر لزوم دریافت پروانه نمایش برای حضور در جشنواره‌های خارجی ابلاغ نشده بود و بعد از جشنواره کن و اتفاقاتی که برای «برادران لیلا» افتاد، این ماجرا جدی شد.

سازمان سینمایی: «برادران لیلا» رسما توقیف شد شباهت فیلم برادران لیلا به پدرخوانده و استایل ایتالیایی امریکایی | نقد گاردین به فیلم سعید روستایی در جشنواره کن

همان زمان که فیلم ما در جشنواره برلین حاضر بود، هیچکس با این حضور مسئله‌ای نداشت. طی یک ماه اخیر این قانون به‌صورت جدی‌تر دنبال می‌شود و به همین دلیل ما هم بلافاصله برای دریافت پروانه نمایش اقدام کرده‌ایم. هنوز فیلم در شورا مورد بررسی قرار نگرفته است و احتمالا این هفته درباره آن تصمیم‌گیری شود.

او در پایان درباره اکران داخلی فیلم هم گفت: هر زمانی که پروانه نمایش ما صادر شود، یک ماه بعد از آن برنامه‌ریزی برای اکران عمومی آن خواهیم داشت. از آنجایی که بازیگران فیلم ما هم  ستاره نیستند، احتمالا اکران گسترده‌ای نداشته باشیم اما برای اکران‌های کوچک‌تر برنامه‌ریزی می‌کنیم.

کد خبر 689132 منبع: مهر برچسب‌ها فيلم سينمايى کارگردانان سینمای ایران خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران جشنواره جشنواره کن فیلم و سریال ایرانی سینمای ایران چهره‌های مشهور

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: فيلم سينمايى کارگردانان سینمای ایران خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران جشنواره جشنواره کن فیلم و سریال ایرانی سینمای ایران چهره های مشهور پروانه نمایش پخش کننده آن ها هم فیلم ما تا فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۰۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902367

دیگر خبرها

  • «له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • اعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شد
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • زنانی که در کن رئیس شدند